KOMPLET OG INTUITIV SOFTWARE TIL UDFORMNING AF TILSLUTNINGER

MyProject er den praktiske og pålidelige software til udformning og bekræftelse af metalforbindere i trækonstruktioner. Et værktøj, der forenkler dit arbejde med blot nogle få trin, så du kan oprette fuldstændige notater vedr. beregningen.

Available for Windows only.

DOWNLOAD MYPROJECT

Udforsk alle fordelene ved MyProject:

Beregning og bekræftelse af metalforbinderene til strukturelle elementer

Beregningsnotatet kan tilpasses med din egen tegnestues logo 

Termohygrometriske kontroller af opakke bygningskomponenter i statiske og dynamiske forhold.

Constantly up to date regulations

 Erklæringer vedr. ydeevne direkte tilgængelig fra softwaregrænsefladen 

 Mulighed for dataeksport i CAD-format

Gør livet enklere! Download MyProject med det samme, og styrk dine designmetoder. 

Download MyProject

New

CERTIFIED MECHANICAL AND CHEMICAL ANCHORS ON CONCRETE SLABS

Calculation and verification of certified mechanical and chemical anchors on concrete slabs.  Standard or customised-geometry configurations with filter for anchor selection  according to various criteria. Earthquake and fire design options. 

SKJULTE ALUBESLAG MED SELVPERFORERENDE DYVLER SBD

Beregning og bekræftelse af tværforbinder mellem tømmerstrukturelementer (bjælke til bjælke eller bjælke til pille) ved brug af et skjult beslag med selvperforerende dyvler SBD med forøget diameter med henblik på at optimere modstandsstyrken. Mulighed for valg mellem to forskellige beregningsmetoder (i overensstemmelse med ETA 09/0361 eller eksperimentalmodel). 

FASTGØRING - X-RAD

...

X-ONE-FORBINDER TIL CLT-PANELER

Design og bekræftelse af forbindere mellem CLT-panel og X-ONE-forbinder. Bekræftelsen er i overensstemmelse med Europæisk Teknisk Godkendelse ETA 15/0632 for handlinger i alle instruktioner i overensstemmelse med forbinderens resistensdomæne. Det er muligt at indsætte mange forskellige afledende kræfter, dvs. fra numerisk modellering med simultan bekræftelse af belastningsforholdene. 

Bøjende momentforbinder med selvperforerende dyvler WS

Beregning og bekræftelse af rigide forbindere mellem højrevinkel og knæbjælker ved brug af selvborende ben og metalplader i diverse konfigurationer (enkelt eller dobbelt, dobbelt T, fuld m.v.) 

Forbinder af primære-sekundære bjælker med VGS- og VGZ-skruer 

Beregning og bekræftelse af tømmer til tømmer-forbinder med fuldt gevindskårne skruer isat i krydskonfiguration eller parallel hældning i overensstemmelse med konstruktionskravene. Mulighed for forskellige løsninger med modifikation af sekundær bjælkehældning i vandret eller lodret retning. 

Strukturelle forstærkninger med fuldt gevindskårne VGS- og VGZ-forbindere

Beregning og bekræftelse af strukturel forstærkning realiseret med fuldt gevindskårne skruer med cylindrisk hoved eller undersænket hoved. Typisk anvendelses omfatter forstærkning af træk parallelt med årerne i indkærvede bjælker, forstærkninger af kompression lodret i forhold til årene i sidelæns og midlertidig støtte samt forstærkning af lodret træk i nedhængte belastninger. 

Fiksering af kontinuerlig isolering ved brug af DGZ-forbinder

Dimensionering og bekræftelse af dobbeltgevindskåren DGZ-forbinder til fastgøring af kontinuerlig isolering på tage. Design med enten rigid eller blød isolering, oprettelse af en database bestående af tilpassede beregninger. 

Tværforbindere ved brug af
HBS - HBS + evo - TBS-skruer

Beregning og bekræftelse af tværforbindere ved brug af skruer til forbindere af typen træ til træ, stål til træ og træ til panel. Enkelte og dobbelte skrånede forbindere med mulighed for at tilpasse geometri og materialevalg. 

Download MyProject

Anden software 

WT-skrueforbindere Skrue med dobbeltgevind til forbindere og forstærkning

DOWNLOAD

WRT-skrueforbindere Skrue med dobbeltgevind til forbindere og forstærkning

DOWNLOAD

VB-forbindersdele Tømmer/beton-kompositsystem

DOWNLOAD