ALPINT HJERTE,
INTERNATIONAL ÅND

Rothoblaas er en italiensk multinational aktør med rødder i det alpine område – en førende udviklinger og leverandør af højteknologiske løsninger til alle, der er involveret i trækonstruktionsbranchen. Rothoblaas er altid passioneret omkring det af finde løsninger til forbedringer inden for branchen og er blandt globalt førende virksomheder i forhold til udvikling af produkter og tjenesteydelser, der er dedikeret til tømrerbranchen, og fortsætter med at eksportere knowhow fra hjertet i de italienske Alper til resten af verden. 

BYGGELØSNINGER TIL FAGFOLK

Rothoblaas udvikler løbende produkter og tjenesteydelser til fagfolk, der arbejder med tømmerbygger: tømrere, ingeniører, arkitekter og installatører af faldsikringssystemer. Yderligere leverer produktbrandet HOLZ TECHNIC produkter, der imødekommer behovene hos alle byggematerialeforhandlere.

ROTHOBLAAS leverer en komplet række løsninger: 

Fikseringssystemer

Systemer til
luftforsegling
 og
vandforsegling

Støjreduktionssystemer

Faldsikringssystemer

Maskineri og
udstyr til
træarbejde

Specifikke
skræddersyede
tjenester og
designsupport

Komplet tjeneste – fra fundament til tag. 

EN MULTINATIONAL AKTØR MED EN FAMILIÆR KARAKTER

Rothoblaas er til stede med egen salgsstyrke i mere end 30 lande, der betjener 70 markeder. Forretningsstrukturen er udelukkende baseret på udvalgte ressourcer på det felt, der – ud over at kende til de lokale markedsdynamikker – deler kulturen i det område, hvor de opererer.

En vision, der ledes af Robert Blaas, som tilbage i 1991 grundlagde virksomheden sammen med forretningspartneren Peter Lang. 

TÆT PÅ DIG – UANSET HVOR DU BEFINDER DIG

Takket være et netværk bestående af underleverandører og logistiklagre med strategiske placeringer kan Rothoblaas garantere en videresendingstjeneste i hele verden, hvor varernes integritet og rettidig levering er altid af yderste vigtighed.

VORES KVALITET – DIN SIKKERHED

Kvaliteten af Rothoblaas' løsninger garanteres af flere forskellige certificeringer. Alle produkter, der er udviklet af hensyn til strukturel brug, er i besiddelse af CE-mærkning i overensstemmelse med ETA eller EN.  Mange øvrige produkter har opnået kvalitetscertificeringer fra prestigefulde internationale institutioner.

Der gøres brug af et system bestående af strenge kvalitetskontroller på hovedkvarteret i Cortaccia, så hver enkelt produktionsbatch er i garanteret overensstemmelse med produktionsstandardernes geometri og krav.

BÆREDYGTIG VÆKST OG HENSYN TIL MILJØET

Rothoblaas er opmærksom på vigtigheden i en ansvarlig økonomisk strategi samt hensyntagen til de ansattes og miljøets sundhed og sikkerhed, der er grundlæggende i forhold til fastholdelse af alle interessenter. Af samme årsag har ledelsen forpligtet sig til at:

- Analysere risici og farer for ansatte
- Fremme sundhed og sikkerhed for alle ansatte
- Sikre løbende forbedring af produktkvalitet, sikkerhed og miljøpåvirkning
- Overholde lovgivning inden for kvalitet, sikkerhed og miljø
- Tilvejebringe information og undervisning for alle ansatte

Rothoblaas har til huse i en moderne, funktionel og energieffektiv bygning, der er konstrueret af træ og glas på en ramme af træ og stål. Bygningen er designet i tråd med produktudvalget og med det formål at fremme holdånden blandt afdelingerne og dækker et område på mere end 17.000 m2 med harmonisk tilstedeværelse i det naturlige, lokale miljø.

COMPLIANCE & CODE OF ETHICS

Working properly and responsibly is one of the basic requirements of our entrepreneurial knowledge and worldwide success. Rotho Blaas has established an Organisational Model for Compliance and a Code of Ethics consisting in rules, procedures and core values that constitute our corporate culture in order for everyone to act in a consistent manner and to comply with the law. 

Rotho Blaas demands compliance with the Organisational Model for Compliance and the Code of Ethics by its management, supervisors, employees and all those who entertain business relation with it, as suppliers, customers, consultants. 

Any legal non-conformity or violation of the code of ethics – if internal arbitration failed -, must be reported to the supervisory body (ODV) at: odv@rothoblaas.com.

FRA IDÉ TIL MARKED

Her hos Rothoblaas finder hele produktudviklingsprocessen sted internt. Vi tager hånd om hele processen – fra den indledende idé til udviklingsstadiet og hele vejen frem til introduktion på markedet. Vi designer, tester og kontrollerer løbende vores produkter, samtidigt med at vi altid følger den komplette certificeringsproces. Der udarbejdes tekniske specifikationer, og der udformes konstruktionsdetaljer. Vi udvikler softwaren til beregning og bekræftelse, og vi tilbyder omfattende rådgivning. Først når vi er 100 % sikre på, at vores produkter – uanset hvor små eller store de er – er parate til markedet, udarbejder vi internt markedsføringsmaterialerne, herunder både elektroniske og fysiske kataloger. Yderligere bevarer vi kontrollen over hvert enkelt aspekt inden for emballering og etikettering – og vi råder over alle disse færdigheder inden for virksomheden
Robert Blaas, grundlægger og adm. direktør